 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
اعتماد , دوشنبه 28 ارديبهشت 1388 |
|
اعتراف به جنايت در انبار مترو
|
| | | |
 | نمي خواستم قتل به گردن صاحبکارم بيفتد. فرار کردن من باعث گير افتادن او مي شد و اين کار نامردي بود. | در پي به قتل رسيدن مردي ميانسال در يکي از انبارهاي فرعي مترو، متهم اين جنايت با گذشت پنج روز از وقوع حادثه لب به اعتراف گشود و قتل را گردن گرفت.
ساعت 23 سه شنبه 22 ارديبهشت ماه زنگ تلفن همراه بهروز هنرمند - بازپرس کشيک قتل پايتخت - به صدا درآمد و ماموران کلانتري نواب وي را در جريان قتل مردي 40 ساله در يکي از انبارهاي فرعي مترو واقع در خيابان آذربايجان حد فاصل قصرالدشت و خوش قرار دادند و تحقيقات آغاز و در بررسي هاي اوليه مشخص شد مقتول يک کارگر 40 ساله افغان به نام «عبدالمحمد» است که با ضربات متعدد چاقو به قتل رسيده و اين در حالي است که فقط نگهبان انبار که جواني 23 ساله است از اين موضوع باخبر شده و ماموران را در جريان قرار داده است.
بازجويي از اين جوان به نام «غياث» آغاز شد و وي سرانجام صبح ديروز به قتل اعتراف کرد و گفت؛ حدود 6 روز قبل از حادثه مشغول به کار بودم که «عبدالمحمد» که نگهبان سابق انبار بود به آنجا آمد و بعد از صحبت کردن با من، پيشنهاد غيراخلاقي داد.
من پيشنهاد او را نپذيرفتم و در انبار را برايش باز نکردم. بعد از چند دقيقه متوجه شدم از بالاي ديوار به داخل آمده است. از شدت عصبانيت با او درگير شدم اما او چون جثه اش از من بزرگ تر بود، مرا به داخل اتاق کشاند و با گذاشتن چاقويي زير گلويم، خواست به تقاضايش تن دهم. من در يک لحظه او را هل دادم و چاقو را از دستش گرفتم.
به محض آنکه چاقو به دستم افتاد به سمتش حمله کردم و يک ضربه به کتفش زدم و او دچار خونريزي شد و تقريباً از هوش رفت، به قدري عصباني بودم که چاقو را برداشتم و تا آنجا که مي توانستم به نقاط مختلف بدنش ضربه زدم.
متهم درباره اينکه چرا بعد از ارتکاب قتل فرار نکرد، گفت؛ نمي خواستم قتل به گردن صاحبکارم بيفتد. فرار کردن من باعث گير افتادن او مي شد و اين کار نامردي بود.
در پي اعترافات «غياث» براي وي قرار بازداشت موقت صادر شد. | | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|