دوشنبه 22 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات گوگل کلید عبور را جایگزین گذرواژه می‌کند

 
 

يكشنبه 17 ارديبهشت 1402

گوگل کلید عبور را جایگزین گذرواژه می‌کند

 
 

گوگل قابلیت کلید عبور (passkey) را برای فراهم کردن تجربه ورود راحت‌تر برای کاربران، جایگزین گذرواژه (password) می‌کند.

گوگل اعلام کرد برخلاف گذرواژه‌ها، کاربران مجبور نیستند کلیدهای عبور را به خاطر بسپارند یا نگران هک شدن حساب‌های خود باشند. با فعال شدن کلید عبور، کاربران به منظور دسترسی به یک حسابشان، باید فقط هویت خود را در یک دستگاه معتبر احراز کنند.
گذرواژه‌های قدیمی که کاربران سال‌ها بازیافت می‌کردند ممکن است به زودی منسوخ شوند زیرا گوگل به سمت روش جدیدی برای دسترسی کاربران به حساب‌های آنلاین خود حرکت می‌کند. این غول فناوری اعلام کرده است کلید عبور را به عنوان یک جایگزین راحت‌تر و مطمئن‌تر، جایگزین گذرواژه‌ها می‌کند که نیاز برای ایجاد گذرواژه‌ای که به یاد آوردن آن غیرممکن است یا به راحتی توسط هکرها حدس زده می‌شود را حذف می‌کند. گوگل اعلام کرد این تجربه، مشابه قابلیت گذرواژه‌های ذخیره شده است.
برخلاف گذرواژه‌ها، کاربران برای دسترسی به یک حساب کاربری نیازی به تولید کلید عبور ندارند. اگر کلیدهای عبور در حساب گوگل آنها فعال شده باشد، می‌توانند برای هر سایتی که وارد می‌شوند یک کلید عبور منحصر ایجاد کنند. به جای وارد کردن گذرواژه، کاربران تنها باید هویت خود را در یک دستگاه مطمئن با پین، اثر انگشت یا اسکن چهره احراز کنند.
طبق گزارش آسوشیتدپرس، قرار نیست کاربران کلیدهای عبور را به خاطر بسپارند یا حتی آنها را بشناسند. این کلیدهای عبور توسط یک سرویس آنلاین برای برقراری ارتباط مستقیم با دستگاه کاربر به منظور کمک به ورود به سیستم، استفاده می‌شوند. در نتیجه، آن طور که گوگل ادعا می کند، هک حساب‌های کاربران، دشوارتر خواهد شد.
یک کلید عبور هرگز برای بیش از یک سایت استفاده نخواهد شد. پروتکل‌های کلید عبور با دقت طراحی شده اند تا هیچ اطلاعاتی با سایتهایی که ممکن است به عنوان محل رصد مورد استفاده قرار بگیرند، به اشتراک گذاشته نشود.
بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، گوگل اعلام کرد کلیدهای عبور برای کار در اکثر سیستم‌های عامل طراحی شده اند بنابراین می‌توان از آنها در آیفون، اندروید، مک و ویندوز استفاده کرد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
فیبر نوری؛ اینترنتی که انتظارات شما را تغییر می‌دهد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار