سه شنبه 11 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات واتس‌اپ چشم انتظار قابلیت‌های جدید

 
 

سه شنبه 30 مهر 1398

واتس‌اپ چشم انتظار قابلیت‌های جدید

 
 

به نظر می‌رسد که قابلیت‌های جدیدی به پلت‌فرم اپلیکیشن پیام‌رسان واتس‌اپ اضافه خواهد شد.

واتس‌اپ که یکی از محبوب‌ترین و بزرگترین اپلیکیشن های پیام‌رسان در جهان محسوب می‌شود، به تازگی اعلام کرده است که نسخه بتا و آزمایشی آن دستخوش تغییر و تحولات جدید و میزبان قابلیت‌های کاربردی جدیدی خواهد شد تا کاربران بتوانند بدین وسیله بر روی هر دو پلت‌فرم اندروید و iOS از آنها بهره مند شوند.
واتس‌اپ در نسخه جدید و آزمایشی خود قصد دارد قابلیت‌های جدیدی را اضافه کند که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به حالت تاریک (Dark Mode)، پیام‌های با قابلیت خود تخریبی (Self-destructing messages)، صفحه نمایش محتوی لوگوی واتس‌اپ موسوم به Splash Screen، قابلیت مخفی‌سازی عدم مشاهده وضعیت کاربران (Hide Muted Status) اشاره کرد.
جدیدترین آپدیت واتس‌اپ نشان می‌دهد که قابلیت‌های جدید و موردنظر کاربران که مدتها در انتظار آن بودند، در نسخه بتا و آزمایشی که در فروشگاه‌های آنلاین و اینترنتی گوگل پلی استور و اپ استور اپل قرار گرفته است، وجود خواهند داشت و به زودی بعد از انتشار نسخه اصلی و رسمی واتس‌اپ، در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
در زیر برخی از مهم‌ترین قابلیت‌های اضافه شده به نسخه بتای واتس‌اپ تشریح داده شده است:

حالت تاریک (Dark Mode)
با توجه به آنکه در چند ماه اخیر شاهد عرضه حالت تاریک و شبانه برای سرویس و نرم‌افزارهای اندرویدی نظیر یوتیوب و اندروید مسیجز بودیم، حالا به نظر می‌رسد که اپلیکیشن پیام‌رسان واتس‌اپ نیز قصد دارد به‌زودی کاربران خود را از این قابلیت برخوردار کند. همانطور که از آن این تم برای آن دسته از افرادی که با حالت خودکار و معمول شبکه‌های اجتماعی که پس زمینه سفید و روشنی دارد، مشکل دارند و جزو آن دسته از کاربرانی‌اند که بیش‌تر هنگام شب و تاریکی محیط از اینترنت و گوشی‌های هوشمند استفاده می‌کنند، بسیار کاربردی خواهد بود و چشمان آن‌ها را کمتر اذیت خواهد کرد.

پیام‌های خود تخریبی (self-destructing messages)
ارسال پیام‌های با قابلیت خود تخریبی یکی از جدیدترین قابلیت و امکاناتی است که به برخی از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان همچون تلگرام، اینستاگرام و اسنپ‌چت اضافه شده اند. کاربران در صورتی که می خواهند پیامی را به صورت ایمن برای یکی از مخاطبان خود ارسال کرده و یا تمایل داشته باشند که پیام شان تنها برای مدت زمان کوتاهی برای مخاطب قابل مشاهده و خواندن باشد و پس از آن به صورت خودکار از بین برود، قادر خواهند بود از این امکان جدید بهره بگیرند.
اپلیکیشن پیام‌رسان واتس‌اپ نیز از قابلیت Encryption End- to End یا رمزنگاری پیشرفته پشتیبانی می‌کند و از پروتکل‌های پیشرفته‌ای برای حفظ حریم شخصی کاربرانش برخوردار است. این اپلیکیشن که برای تمامی سیستم‌های عامل اندروید، iOS و ویندوز قابل استفاده است، در سال ۲۰۱۶ میلادی لقب پرکاربردترین پیام رسان جهان را گرفت. واتس اپ از آن جهت ضریب امنیت سایبری بالایی دارد که مکالمات و اطلاعات مبادله شده میان کاربران و مخاطبان به صورت کامل محافظت شده بوده و مکالمات، اطلاعات شخصی و خصوصی آن‌ها از سوی نهادهای دیگر قابل رصد و ردگیری نخواهد بود.
شرکت فیس‌بوک با در اختیار گرفتن و تصاحب شرکت واتس‌اپ در سال ۲۰۱۴، ۱۹ میلیارد دلار کسب کرد و از آن زمان تاکنون نیز با معرفی و افزودن قابلیت‌های جدید بدنبال جذب و حفظ طرفداران این پیام‌رسان بوده است. طبق تازه‌ترین آمار منتشر شده، پیام‌رسان واتس اپ هم‌اکنون میزبان حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار