يكشنبه 30 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری شارژ بی‌سیم تلفن همراه با کمک امواج رادیویی

 
 

يكشنبه 15 دي 1398

شارژ بی‌سیم تلفن همراه با کمک امواج رادیویی

 
 

یک استارتاپ آمریکایی، روشی کم‌هزینه برای شارژ بی‌سیم تلفن همراه ارائه داده که در آن از امواج رادیویی استفاده می‌شود.

یک استارتاپ آمریکایی قصد دارد روشی ساده، کم‌هزینه و کارآمد برای شارژ تلفن‌های همراه ارائه دهد. این استارتاپ موسوم به "گورو"(Guru) که از دل "موسسه فناوری کالیفرنیا"(CalTech) سر برآورده، نوعی سیستم شارژ بی‌سیم ابداع کرده است که الکتریسیته را با کمک امواج رادیویی فرکانس بالا انتقال می‌دهد.
"گورو" در نظر دارد تا در نمایشگاه ۲۰۲۰ از سه نمونه نخست محصولات خود رونمایی کند و به گسترش همکاری خود با سازندگان تجهیزات الکترونیکی بپردازد. سه نمونه محصولی که برای نمایشگاه آماده شده‌اند، یک سیستم شارژ رومیزی را شامل می‌شوند که می‌تواند هر نوع گجتی را به صورت بی‌سیم شارژ کند، یک نمونه در اندازه کاشی که دامنه گسترده‌ای دارد و یک ربات چرخشی که برای حرکت کردن در اطراف یک فضای بزرگ و شارژ کردن گجت‌های کوچک است.
"فلوریان بون"(Florian Bohn)، بنیانگذار و مدیرعامل استارتاپ گورو گفت: ایده انتقال نیروی الکتریسیته به مسافت‌های دور، ایده جدیدی نیست. "نیکولا تسلا"(Nikola Tesla)، مخترع آمریکایی نیز یک شرکت تجهیزات تلفن همراه موسوم به "آکسیوم سمیکونداکتور"(Axiom Semiconductor) را بنیان‌ گذاشت و با موسسه فناوری کالیفرنیا نیز همکاری کرد تا نیروی خورشیدی را تحت کنترل درآورد و آن را با استفاده از ریزموج‌ها به زمین انتقال دهد.
وی افزود: تفاوت ما با تسلا در این است که از فناوری بسیار پیشرفته‌ای استفاده می‌کنیم که امکان انتقال نیرو را به صورت کنترل شده، ایمن و کارآمد برای ما فراهم می‌کند.
نکته‌ای که بون مطرح کرد، از اهمیت بالایی برخوردار است. انتقال بی‌سیم نیرو در جایگاه یک مفهوم، بیش از یک قرن قدمت دارد و دانشمندان کارآیی آن را با آزمایش‌هایی که طی این سالها انجام شده ثابت کرده‌اند.
استارتاپ‌های بسیاری برای این که به این ایده، جامه عمل بپوشانند، تلاش کرده و شکست خورده‌اند. از میان این استارتاپ‌ها می‌توان به استارتاپ "یوبیم"(uBeam) اشاره کرد که سعی داشته از امواج مافوق صوت برای انتقال بی‌سیم نیرو استفاده کند. "اپل" نیز اخیرا حق ثبت اختراعی را برای این فناوری به دست آورد و بسیاری از استارتاپ‌ها نیز در نمایشگاه‌ CES سال‌های گذشته، محصولاتی را ارائه دادند که گویای تلاش آنها در زمینه تحقق بخشیدن به این فناوری است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار