این دانه ها شامل حدود 3.6 درصد پروتئین، 4 درصد چربی و 2.5 درصد کربوهیدرات هستند. طبق تحقیقات منتشر شده در مجله World Applied Sciences، محتوای تغذیه ای خاص تخم خربزه شباهت زیادی به شیر سویا دارد و از این رو می تواند روش خوبی برای به دست آوردن پروتئین مورد نیاز بدن به شمار رود.
هموطن آنلاین -غذاهای تند مورد پسند خیلی ها است و مردم برخی کشورها مانند هند مکزیک به تندی غذاهایشان معروف هستند. در ایران نیز جنوبی ها بیشتر از بقیه این طعم را دوست دارند اما آیا غذای تند برای ما ضرر دارد؟ کضرات آن چیست و بعد از آن چی باید بخوریم؟
غلظت خون یکی از مشکلات کم و بیش شایع در سلامتی ماست. بیماری که میتوان تا حدی از ابتلا به آن پیشگیری کرد و در صورت ابتلا هم زیرنظر پزشک، با تغییراتی در سبک زندگی و بهخصوص تغذیه به مدیریت آن پرداخت. غلظت خون بر اثر افزایش گلبول قرمز ایجاد و وجود سلولهای اضافه باعث غلظت مایع خون میشود که بدن را مستعد خطرات زیادی از جمله لخته شدن خون میکند.
میوههای تازه و فصلی در مقایسه با کمپوتها در اولویت مصرف قرار دارند.
همه میوهها در تمام فصول در دسترس نیستند به همین دلیل بیشترشان را به صورت کمپوت نگهداری میکنند.