
پژوهشی جدید نشان میدهد مصرف طیف متنوعی از مواد غذایی سرشار از فلاونوئید با کاهش خطر مرگ زودرس و بیماریهای مزمن مرتبط است. به گفته محققان، کسانی که بیشترین تنوع مواد دارای فلاونوئید را مصرف میکنند، ۶ تا ۲۰ درصد کمتر در معرض خطر مرگ و بیماریهای مختلف قرار دارند.
🔹محققان دانشگاه کوئینز بلفاست با بررسی دادههای سلامتی بیش از ۱۲۴ هزار شرکتکننده ۴۰ تا ۷۰ ساله دریافتند مصرف مواد غذایی سرشار از فلاونوئیدها میتواند خطر مرگ زودرس و ابتلا به بیماریهایی مانند دیابت نوع ۲، سرطان و بیماریهای قلبی و عصبی را بهاندازه قابلتوجهی کاهش دهد. |