گیلاس یک منبع غنی از ویتامین C است. چیزی حدود ۱۲۰ برابر بیشتر از پرتقال!
انسان تنها پستانداری است که ویتامین C خود را تولید نمیکند و باید آن را از طریق رژیم غذایی دریافت کند.
🔹ویتامین C علاوه بر تقویت سیستم ایمنی یک یک آنتی اکسیدان قوی است که به بازسازی بافت، جذب آهن و تولید کلاژن نیز کمک میکند.
🔹با توجه به محلول در آب بودن این ویتامین تنها تا ۲۴ ساعت در بدن شما باقی میماند. این بدین معنی است که شما نمیتوانید با یکبار مصرف در هفته، اثر آن را در طولانی مدت مشاهده کنید.
🔹بسیاری از تحقیقات نشان دادهاند که این ویتامین علاوه بر پیشگیری از سرطان، در پیشآگهی بقای بیمار هنگام درمان این بیماری موثر است.
# |