افزودن سبزیجات به نان ممنوع می‌شود / نبود حتی یک نانوایی نان سبوس‌دار در تهران
سه شنبه 6 آبان 1404 - ساعت 21:38



رئیس دبیرخانه شورای­عالی امنیت غذایی:
در نانوایی‌ها می‌بینیم که کنجد یا سبزیجات به نان اضافه می‌کنند، چون مردم آن را بیشتر می‌پسندند اما طبق آخرین جلسه‌ای که با وزارت کشور و وزارت جهاد کشاورزی و کمیسیون اصل ۹۰ داشتیم مصوب شد که این افزودنی‌ها در نانوایی‌ها رسماً ممنوع شود، چون نحوه نگهداری این مواد مشخص نیست و احتمال آلودگی وجود دارد

 

رئیس دبیرخانه شورای­عالی امنیت غذایی: در نانوایی‌ها می‌بینیم که کنجد یا سبزیجات به نان اضافه می‌کنند، چون مردم آن را بیشتر می‌پسندند اما طبق آخرین جلسه‌ای که با وزارت کشور و وزارت جهاد کشاورزی و کمیسیون اصل ۹۰ داشتیم مصوب شد که این افزودنی‌ها در نانوایی‌ها رسماً ممنوع شود، چون نحوه نگهداری این مواد مشخص نیست و احتمال آلودگی وجود دارد. آرد نان بربری، بین ۱۵ تا ۱۸ درصد سبوس‌گیری می‌شود که بین نان‌ها بیشترین سبوس‌گیری را دارد. در شهر تهران حتی یک نانوایی تولیدکننده نان کامل (سبوس‌دار) هم نداریم. علتش این است که اتحادیه نانوایان مطالبه‌ای نمی‌کند و در خود تهران هم کارخانه آرد کامل وجود ندارد.| تسنیم




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news230879.html