دانه چیا چه عوارض و خطراتی دارد |
چهارشنبه 11 مهر 1403 - ساعت 11:16 |
-دانه چیا با نام علمی سالویا هیسپانیکا از نوعی گیاه بومی آمریکای جنوبی به دست میآید. این دانهها با اینکه هزاران سال است مصرف میشوند، در سالهای خیر به دلیل آشکار شدن ویژگیهای تغذیهای خاصشان، از جمله داشتن مقدار زیادی پروتئین و فیبر، مورد توجه قرار گرفتهاند. دانههای چیا معمولا به غذاها اضافه میشوند تا ارزش تغذیهای آنها را افزایش دهند. |
با عوارض مصرف دانه چیا در این مطلب آشنا شوید و بدانید خوردن این گیاه چندان هم بی خطر نیست.
دانه چیا با نام علمی سالویا هیسپانیکا از نوعی گیاه بومی آمریکای جنوبی به دست میآید. این دانهها با اینکه هزاران سال است مصرف میشوند، در سالهای خیر به دلیل آشکار شدن ویژگیهای تغذیهای خاصشان، از جمله داشتن مقدار زیادی پروتئین و فیبر، مورد توجه قرار گرفتهاند. دانههای چیا معمولا به غذاها اضافه میشوند تا ارزش تغذیهای آنها را افزایش دهند. |
روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com |
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news229142.html |