جمعه 10 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی جاده تندرستی نشانه ها و علائم پیری زودرس چیست + مهم ترین دلایل

 
 

شنبه 20 دي 1399

نشانه ها و علائم پیری زودرس چیست + مهم ترین دلایل

 
 

9 نشانه بسیار مهم را که می تواند از احتمال پیری زودرس شما خبر بدهد در این مطلب بخوانید.

همه ما دوست داریم تا می توانیم جوان و با نشاط باقی بمانیم و پوست ما نیز باطراوت باشد اما گاه در برخی افراد نشانه های پیری زودتر از موعد و زمانی که انتظار می رود ظاهر می شود. علائم پیری زودرس چیست و این اتفاق چه دلایلی دارد؟

ریزش مو؛ نشانه ای برای پیری زودرس
پیری یکی از دلایل ریزش و کم پشت شدن موها است. گاهی اوقات موها کیفیت اولیه خود را از دست می‌دهند و شکننده نیز می‌شوند. اگر شما پیش از سن ۶۰ سالگی دچار ریزش مو و سفیدی ناگهانی شدید باید در سبک زندگی خود بازنگری کنید و به اندازه کافی موادغذایی مفید مصرف کنید.

ضعف عضلانی شدید را جدی بگیرید
اگر توانایی بلند کردن یک کسیه به وزن ۱۳ کیلوگرم را ندارید شما دچار ضعف عضلانی هستید. این نشانه‌ای است که عضلات شما زودتر از موعد بازنشسته خواهند شد. ورزش کنید و برای زندگی خود برنامه روتین ورزشی بریزید.

آیا بدن تان زیاد کبود می شود
کبودی در بدن به علت پارگی و عدم استقامت کافی رگ‌های خونی پیش می‌آید. اگر بدن شما بدون دلیل و به طور متعدد کبود می‌شود یعنی عدم وجود آنزیم‌ها و موادغذایی مفید در بدن. بهتر است به این موضوع اهمیت دهید؛ زیرا این موضوع در طولانی مدت، اثر خود را در افتادگی پوست نمایان می‌کند.
پیری زودرس و چین و چروک

اگر بیشتر از هم سن‌های خودتان چین و چروک دارید این مورد درباره‌ی شما هم صدق می‌کند. برخی افراد به علت نوع و حالت اجزای صورت کمتر از سن‌شان نشان داده می‌شوند، ولی اگر همان افراد به دلایل گوناگون دچار پیری زودرس شوند، در صورت‌شان چین و چروک‌هایی بیشتر از سن‌شان خواهند داشت.

عدم تمایل به ارتباط با دیگران
وقتی که از شور و شوق جوانی دیگر خبری نیست و ترجیح می‌دهید با دوستان‌تان بیرون نروید و روی کاناپه دراز بکشید یعنی بی حوصله شدید و از لحاظ روحی رو به کهن‌سالی می‌روید. این موضوع‌ قطعا روی فیزیک شما نیز اثر خواهد داشت.


چاقی نامتوازن از نشانه های پیری زودرس وقتی می‌خواهید شلوار خود را بپوشید، متوجه می‌شوید که کمر شلوار برای شما تنگ شده است ولی قسمت‌های پا گشاد است. این موضوع یعنی چاقی نامتوازن، یعنی شما هر چه کربوهیدرات و چربی اضافه در بدن داشته باشید در ناحیه‌ی شکم انباشته می‌شود. ورزش و برنامه غذایی مناسب از بهترین راه حل‌های این مورد هستند.

خواب سبک یکی از علائم پیری زودرس
خواب خرگوشی اصطلاحی است که در مورد خواب‌های سبک گفته می‌شود. یعنی زمان‌هایی که نمی‌توانید عمیق بخوابید و در طول خواب شب به دفعات بیدار می‌شوید.

آیا حرکات شما کند شده است
ریتم غذا خوردن، راه رفتن و درکل ریتم تمام زندگی‌تان کند می‌شود. این موضوع دلایل متعددی دارد که اولین آن، ضعف بدنی و عدم توانایی در انجام کارها به سرعت قبل است.


پریودهای زودتر از موعد اگر تاریخ‌های پریود خود را داشته باشید و دقت کنید، می‌بینید که زودتر از موعد پریود می‌شوید و دوره بیشتر از پیش طول می‌کشد ولی کیفیت عملکرد تصفیه خون به صورت قبل نخواهد بود و خودتان متوجه این موضوع خواهید شد.

دلایل پیری زودرس
نور خورشید: قرار گرفتن در معرض نور خورشید، یک عامل بسیار مهم در بروز لکه‌های پوستی، چین و چروک و کاهش قابلیت ارتجاعی پوست، به ویژه افتادگی پوست است.
دخانیات: سیگار کشیدن، باعث چین و چروک‌های زودرس، به ویژه در مکان‌هایی از پوست مانند دو طرف چشم، خطوط خنده، بالای لب فوقانی می‌شود که نازک‌تر هستند.
رژیم غذایی کم پروتئین: رژیم غذایی غنی از قندهای ساده و شیرینی باعث می‌شود بافت همبند پوست سفت و سخت شود و قابلیت ارتجاعی خود را از دست بدهد.
رژیم غذایی کم میوه و کم سبزی: میوه‌ها و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان ها است. از طرفی قرار گرفتن در معرض نور خورشید، سیگار، بیماری‌های مزمن، آلودگی هوا و ... فرد را در معرض آسیب‌های اکسیداسیون قرار می‌دهد.
رژیم‌های لاغری: رژیم‌های غیراستاندارد و مداوم باعث پیری زودرس پوست می‌شود. این رژیم‌ها معمولاً همراه با پایین و بالا رفتن مداوم وزن است؛ کاهش وزن باعث ایجاد چین و چروک و شل شدن پوست می‌شود.
استرس: استرس عاطفی طولانی مدت، باعث ترشح زیاد هورمون‌های استرس مانند کورتیزول و آدرنالین می‌شود. این هورمون‌ها روند پیری را با سرکوب سنتز طبیعی بافت همبند، چاقی صورت، و آسیب به تراکم استخوانی بیشتر می‌کند.
کمبود خواب: کمبود خواب به سلول‌های پوستی فشار می‌آورد و تولید سلول‌های جدید را مختل می‌کند.

 
 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار